onsdag den 19. januar 2011

A good old friend…..

 

IMAG0456

Is slowly dying!!
I går hørte jeg de underligste lyde komme fra dens lille håndpiskermavse….snøft. Er svært bange for at det er begyndelsen på enden :(

Jeg har ingen anelse hvor gammel den er……kan blot sige…GAMMEL! Jeg har “arvet” den af min mor, da hun fik en Kenwood thingy!

Måske jeg kan arve den nu så??? Eller bare få en ny??

mandag den 17. januar 2011

In Progress.

 

Så tog fanden lige lidt ved mig her til aften….og jeg gik lige så stille igang med at få ryddet lidt op i mit krea rum, eller det der skal blive til det engang.
BEFORE!!
IMAG0292     IMAG0293    IMAG0320

IMAG0319

Det kunne jo ikke blive ved med at sådan ud, vel??
Derfor rykkede jeg lidt hist og pist, fik sat en reol op der, og et bord hen der….

IMAG0460ArgH!!

IMAG0458   Uhhh..   IMAG0459 Ihh..

IMAG0461
  - Are those feet??

Lassefar har lovet mig at det står færdigt…lige pludseligt.
Men hvornår er det, spørger jeg bare!!????

torsdag den 13. januar 2011

De store sagers dag…

 

ÅHR…har slugt kameler…..K.A.M.E.L.E.R. siger jeg jer!

OG købt nyt lækkert klædeskab, med skydelåger….aldrig har det været så fint…som det bliver, når det kommer om 4 ugers tid :))

IMAG0341
Fuldstændig uden for kontekst……et billede af min julekaktus! Jeg har nu forsøgt i 3 år at slå den ihjel, men den æææælsker det bare hos os. Go figure:D

Hvorfor smager min mund af død kamel????

onsdag den 12. januar 2011

Who dares to go here…??

 

For zlatan det har været glat – dog kun bestemte steder, som for enden af den vej mine forældre bor på ( og de bor naturligvis for enden!!)….vores bil blev parkeret på fortovet, MEEEN der gad den da ikke at holde…..” jeg skøjter lige midt ud på vejen, ikk?”
Oh my frikkin God, der var glat!! Kan man fornemme det?
 
IMAG0439     IMAG0438

Billederne er fra i lørdags. Altså lørdag…..hvor jeg nænsomt guidet af Lars skøjtede hjem fra Haderslev kl.4.30 om morgenen i en lille sidevind hihihih…..slemt, sagde du?? Det husker jeg ikkeRumvæsen!?

But I dared go there :))

SØNDAG

lørdag den 8. januar 2011

In the Year of the Rabbit!

 

Fylder jeg 40!

Godt nytår:)

 

Så er vi for alvor igang med mit krea-rum….tror jeg…håber jeg. Det er ihvertfald blevet ryddet for alle håndværkertingene, så nu er der endelig lys for enden af tunnellen.

Året er startet godt for nogen af os. Lars har kvittet smøgerne og er gået i skarp træning. Jeg kører på minus kulhydrater……(dog med plus på bacon, fløde, ost og meget andet lækkert!!)
Ungerne havde jo som de fleste første skoledag i mandags, og inden den var omme så Pjottedrengen således ud…Trist smiley

IMAG0421

Væltet på is i skolegården. Naturligvis lige ved en lav træpæl fra helvede…øv.
Heldigvis ramte han ikke øjet – men det er hans første limning, med efterfølgende sæbeøje. Ømt, men også lidt sejt, fornemmer jeg…hehhehe.

Håber de FAB 5 ( og hvem der ellers kigger med) er kommet godt ind i 2011!!