mandag den 29. marts 2010

Hygge, håndarbejde, håndværkere, husvenner og hej med dig!

Nu har ungerne påskeferie ,og jeg lidt med :) …ihvertfald idag og på onsdag.
Vi starter lige med at Alfeprinsessen er syg…ævæv. Når en lille pige siger : “ Det er nok bedst at vi aflyser min legeaftale med Rebecca!” …SÅ har man det ikke godt.
Nu hygges der så på sofaen med Kamillethe, risteboller TopModel malebøger og Ramasjang.
DSC01165
Sidst nævnte for fulde hammer, da der er nogen der larmer ude på badeværelset :)
Vi har håndværkerdag! På badeværelset ligger der en håndværker. Og ude i skunken har der også lige ligget 2.
Mon det bliver godt engang!?? :)
Idag tager Bollyphanten ud på sin rejse mod sit nye hjem, og samtidigt er jeg gået igang med et lille nyt hækle projekt, stærkt inspirereret af min Backin’ Buddy aka BB(Læs: Kirsten), og hendes roundythingies…:)
DSC01164 
Hvad skal det bare blive til!???
Torsdag holder vi Pjottedrengens 11 års fødselsdag, og som sædvanlig har jeg inviteret med “løs hånd”, så jeg er ikke helt sikker på hvem der kommer. Vi bliver mange…så meget ved jeg. Allerede i morgen begynder de at tikke ind :)
Min dejlige svigermor, Karin, ankommer imorgen. Hun er 80 år og bor på 13. sal på Frederiksberg, er fra Norge og traller/synger/nynner altid. Meget glad og åndsfrisk kvinde.
Onsdag kommer mine tossede bonusunger, Sophia og Frederik. My kids from another mother :)) ( hende gider vi ikke snakke om ..hahha.
Torsdag kommer min überskønne kusine, Henriette og hendes lillebitte dreng, Sandian  (eller som  Alfeprinsessen har døbt ham…lille Sandal). Det besøg glæder jeg mig rigtig meget til.
Vi har mistet kontakten i mange år, men genfandt hinanden ca. for et års tid siden. Vi er jævnaldrende, og var tætte da vi var børn, så det er jeg suuuuuuuper taknemmelig for.
Derudover kommer der en del venner og familie, som heldigvis kan tage hjem til dem selv og sove…hahahaha. Boller og lagkage, taco og rødvin….det skal nok blive godt! Fødselsdag for store og små :)
BTW!!!!
Jeg har fået en ny læser!!!
“Everyone….Kristin! Kristin….everyone :)”
Hun er kvinden bag min “påskeglæde” – dejlige pulsvarmere.
I l.i.k.e.!!

2 kommentarer:

  1. Og jeg kommer til å være din trofaste leser lenge :) God påske til deg og dine :)

    SvarSlet
  2. :O)Koslig, Kristin.
    Rigtig god påske til dig også!!

    SvarSlet