Mit første forsøg udi cupcakes blev jo sår’n fifty-fifty….”super dej, men øv dig lige på din frosting”-agtigt.
MEN….dejen …..DEN må jeg lige dele med jer :
Chokolade cupcakes
Opskriften har jeg fundet hos Sarahs kager…..mums siger jeg bare :)
De er SÅÅ lækre!!
Da jeg gerne ville lave en dej med lakrids i, fiflede jeg lidt med opskriften
Lakrids cupcakes ( ca. 12 stk)
Føres også i Vin&Vært i Haderslev :)
100-150 g hvedemel (føl dig frem)
140 g sukker
1½ tsk. Bagepulver
lidt salt
1½-2 tsk. lakridspulver
1 tsk. lakridssirup
40 g blødt smør
1,2 dl letmælk (jeg brugte minimælk)
1 æg
1 tsk. vanillesukker
Pisk hvedemel, sukker, bagepulver, salt, lakridspulver og- sirup i en skål og pisk, indtil de er godt blandet sammen.
Pisk mælk, æg og vanillesukker i en anden skål.
Bland nu de 2 skåles indhold – pisk til en glat konsistens opnås.
Put papirsformene i muffinformen, fyld dise 2/3 op.
Bag dem 20-25 minutter i forvarmet ovn på 170 grader alm ovn.
Uh disse smagte SÅ godt!
Mht. frosting….blev min jo rigtig dårlig, men tænker en god chokolade frosting ville passe godt til lakridssmagen :)
At der skete det for mig, at da jeg af hjertets godhed, ville aflevere nogle hos Pjottedrengen og hans kammerat, gled jeg på husets fortrappe, og har nu en skæv numse :) men det er en anden historie. Av.
ENJOY!!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar