Der er flere der har efterspurgt den grundopskrift jeg bruger, så here it goes :
Dette giver ca 10-12 alm cupcakes eller 24 minicupcakes
SKÅL 1: | 100 g Hvedemel |
140 g sukker | |
1,5 tsk bagepulver | |
40 smør | |
Lidt salt | |
SKÅL 2: | 1,2 dl Mælk |
1 Æg | |
1 tsk Vanillesukker |
MUMS! Hvilken smag vil du have:
Lakrids: | 1 tsk Lakridspulver (skål 1) |
1 tsk lakridssirup (skål 1) | |
Chokolade | 20 g Kakao, usødet (skål 1) |
50 g mørk hakket chokolade 70% (vendes i den færdige blanding) | |
Red Velvet | 3 spsk Rød konditorfarve (Skål 1) Der skal måske mere i end de 3 spsk – smag og behag, men så må det opvejes med en smule mere mel. |
De 2 skåle piskes hver for sig!
Skål 1 - indtil smørret er helt smuldret og blandet med de andre ingredienser.
Skål 2 - til let skummende.
Herefter blandes de sammen og piskes/røres indtil dejen er glat. Hvis du laver chokolade cupcakes, skal den hakkede chokolade vendes i nu.
Kom papirforme i din cupcakeform, og fyld dem 2/3 op.
Bag ved 200° alm. ovn 20-25 min/ mini 9-12 min
Lad dem køle godt af inden du kommer frosting på ( den kommer lige om lidt :) )
Ingen kommentarer:
Send en kommentar