lørdag den 15. marts 2014

GN med mandefald.

Endnu en dejlig GN aften vel overstået.

2014-03-14 19.41.37

Det er noget jeg altid glæder mig til – både at finde nye opskrifter,
at lave maden, og ikke mindst mine skønne tøsers reaktion <3
Denne gang var vi dog desværre kun 4. Det var hyggeligt, men vi savnede nu alligevel vores “SISTERS!”

Jeg havde jo bedt om en farve fra dem alle, og det blev til farven på deres mini lagkage Smiley

Her en lille fotoserie på kagens opvækst:                        En burger??
2014-03-13 19.14.33 2014-03-13 19.33.07 2014-03-13 19.57.18 2014-03-13 20.00.53 2014-03-13 20.58.11 2014-03-13 21.11.13

Sikke et frygteligt lækkert svineri,
man kan lave med sådan noget chokoladeganache >slikkefingreikon<……muuuuums Smiley med tungen ud af munden

2014-03-12 20.07.59 

Fondan er noget af det nemmeste at lave selv!!
15 marshmellows, 4 spsk vand, 2 spsk rapsolie – i mikroen 10 sek ad gangen indtil de er helt smeltet uden at være blevet “brændt”/brunt.
Rør flormelis i indtil det du næsten ikke kan røre mere, ud på bordet og ælte mere flromelis i (NOTE! kom lidt olie på hænderne!)
BUM!
2014-03-12 20.35.26
Havde læst om den her “The MAT”, som alle kagerullerne bruger til at rulle fondanten ud i – dem er pissedyr, så jeg tog en ikea Zipbag, og klippede op – vupti

“Æ Sæk”…………….2014-03-14 13.32.33 ( hvor svært kan det være??)

At lægge det på en kage, er så en helt anden sag…hahahha damn!
Og mine lagkager var jo relativt små, så det blev måske ikke helt så smukt, som det så ud i mit hovede Smiley
Men Alfeprinsessens reaktion på dem var “WAUW, de er fede!”, så hey…..den snupper jeg.

2014-03-14 16.08.24 2014-03-14 20.44.22 2014-03-14 20.48.29

Nåja, de ser da vist også ok ud, hva!?
Og så smagte de helt fantastisk!
 

Hovedretten bestod af dette lækre fad med kyllingebryst,  BACON, cherrytomater, citronbåde, bøffelmozzarella, hele fed hvidløg i skræl, Salvie.

2014-03-14 17.19.40 

 

2014-03-14 18.54.26
Ikke det bedste billede, men det smagte fantastisk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar