tirsdag den 6. marts 2012

Og hvor er bunden??

4. uge uden kulhydrater (næsten ihvertfald) er skudt igang.
Intet brød, ingen kartofler, pasta eller ris. Og en masse småting som jeg ikke lige husker. Men lots of kød, ost og grønt-grønt!
Tøjet sidder lidt løsere, og jeg er ikke så frikkin sulten hele tiden…..det er skisme lækkert.
Jeg tænkte derfor at jeg ville dele min tærte med jer :)

IMG_0174

Skinke…... altid et godt sted at starte :)

Først lidt skinke

Pift op med små søde cherry/blommetomater….mums

IMG_0167

Hvad med noget kogt, groft hakket broccoli!?

IMG_0168

Last but not least….bacon og porrer, der har hygget lidt på panden

IMG_0169

Hældes i tærtefade eller, som jeg har gjort, i en smurt bradepande :)

UND JETZT……..æggemassen

IMG_0172 Til 1 portion: 1 bæger Hytteost, 3 æg og godt med KRYDDEKRYD!
(selv bruger jeg salt, peber, hvidløgspeber, citronpeber og stærk paprika)

IMG_0173

Dette fordeles godt over hele herligheden – drys evt. lidt cheddarost på.

25-35 min v. 200 grader varmluft

 

Slurp og velbekomme……meget lækkert kold som varm!

3 kommentarer:

  1. Nu spørger jeg så lige dumt ;0)
    Hvor er bunden?
    Er det bare skinken,broccoli,tomat, porrer og bacon

    SvarSlet
  2. Jeps.... Ungerne ææælsker tærte uden tærtebund

    SvarSlet
  3. Jeg kan heller ikke fordrage tærtebund ;0)

    SvarSlet