fredag den 15. november 2013

Kokosfortrydelse

Det smagte SÅ godt i…. min fantasi!


Det hele drejer sig om de her kyllingebrystfileter, som jeg ville panere lidt anderledes.
De blev først vendt i æg, og derefter i den majet majet spææææænnnnndende panering,
der bestod af lige dele rasp og kokosmel, tilføjet noget revet parmesan, og krydret med salt, peber, paprika og hvidløgspeber.
De duftede bare SÅ godt!
2013-11-15 18.02.272013-11-15 18.02.592013-11-15 18.03.072013-11-15 18.04.192013-11-15 18.04.50

Dertil lavede jeg en chorizo-tomatsauce, med hvidløg og forårsløg.
DEN var jeg helt vildt med Rødt hjerte Men nu er jeg jo også tomatomanFlækker af grin
Man kan bruge enten en chorizo pølse, som man skærer ud i tern, eller en pakke skiveskåret, som man bare skærer ud i mindre stykker.
Pas på med at bruge for meget olie, da chorizoen er meget fedtet i sig selv, og afgiver en del olie.

Det hele blev serveret med en gang spinat pastaTommelfinger op
2013-11-15 19.04.40

Og nogle stykker var rigtig gode….andre havde fået lidt for meget kokos. ÆV!
Skulle jeg lave det igen (hvilket jeg IKKE bliver tvunget til af drengene i huset),  ville jeg vælge at skære gevaldigt ned på kokosmelet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar