søndag den 28. februar 2010

In the pot goes…..

 

Gryden blev rigtig god, og som lovet kommer her “my way”:

1200 gr. hel kylling, der deles i 8 stykker, krydres med salt, peber, hvidløgspeber…lots and lots, 
Varm en  tykbundet gryde op, med olivenolie og paprika ( Stærk) – brun kyllingestykkerne heri. Kom noget peanutbutter på og smelt det ind i kødet. Tag dem op.

Kom groft hakket løg, forårsløg, 1 hel rød chilipeber (groft hakket og avec kerner) og champignon i gryden – gerne med noget mere olie. Svits…svits!
Dertil kommer 2 ds. hakkede tomater, og ordentlig squeeeze el. en lille dåse tomatpuha ( læs:puré), 1-2 dl rødvin, 1 grønsagsbouillonterning,1 stk. hakket koriander ( fra glas)3 hele fed hvidløg og nogle blade frisk basilikum.
Alt er krydret med salt, peber, paprika og hvidløgspeber.

DSC01074DSC01075

OG ungerne kunne GODT lide det :O)

Velbekomme !

Søndagen startede tidligt, da Pjottedrengen skulle afsted til badmintonstævne – til stor fortrydelse hvor den forælder der skulle med :))) (læs:Farmand)
Alfeprinsessen og jeg hygger nu med “Isas Stepz” marathon på Ramasjang, altimens at der er blevet ryddet op i skruer og værktøj. Vi har en frygtelig, frygtelig evne til at lægge ting ALLE steder….så der ligger skruer everywhere.
MEN det er slut nu – jeg har erhvervet dette dejlige lille handyman-møbel, som alle dimser nu er placeret i. Tilmed med mærkater på :)
DSC01081

Og fået lagt alt værktøjet i en….værktøjskasse!! Hurra.
Tak til Dorthe for inspirationen.

Imens foldede Alfeprinsessen sin kreativitet ud :) E voilá:

DSC01080 

Tror hun som alle os andre længes efter sol og sommer – smukt er det.

Indtil nu en SUUUUUPER fed søndag, med ro i sjælen.

Hertil slut kommer lige et tip om GIVE AWAY hos Mette!!
Join the party!

1 kommentar:

  1. Tak for opskrift. Den skal vi prøve :)

    Det er da helt vildt, som du er blevet smittet med oprydning!

    Men det er også fedt, når det er gjort. Og de par dag, der følger efter... Sådan er det i al fald her ;o)

    SvarSlet