søndag den 9. maj 2010

Den dejligste weekend.

 

Vi var i Legoland i går. Det var en rigtig kold og fugtig oplevelse, men turen var rigtig hyggelig. Vi havde bedstemor og bedstefar med, og vi var alle stivfrosne.
Ungerne fik erhvervet sig et par legokasser – Star Wars til Pjottedrengen og Belville til Alfeprinsessen ( Hun har sin sene Lego debut).
Der blev bygget og bygget. Og leget og leget…..de hygger sig rigtig meget……det er den bedste lyd i verden, når man kan høre sine børn lege sammen.

Om aftenen så vi jo “Avatar”…stuen var mørklagt, og lyden skruet op! Selv Alfeprinsessen, der normalt falder i søvn uanset hvad vi ser, holdt sig vågen til flimzen. Slik, chips, hjemmelavet dip, kaffe og Cola var vores venner :O)

Pjottedrengen og jeg havde i løbet af ugen lavet en aftale om at vi skulle begynde at løbe – det blev så idag starten gik. 
Det gik rigtig godt – vi aftalte undervejs hvor vi ville gå eller løbe, og vi overholdt det. Super!
Og vores Chearleader kørte på cykel ved siden af :))

En lille sidebemærkning…….

Jeg har ikke brug for blomster, mad på sengen, dyre gaver eller lignende på mors dag. Har aldrig fået det, og har det helt fint med det. Sådan en weekend her er mere værd end alt det andet.

Mine børn er bare dejlige, og jeg har virkelig nydt min weekend med dem!!!! LOVE U, KIDZ :)

2 kommentarer:

  1. Det hørtes ut som en deilig weekend du :) Vår morsdag var i februar så den er over, men jeg har barn som overrasker meg små tegninger og blomster i ny og ne så jeg kan ikke klage :) Avatar hva, skjønner at jeg har gått glipp av noe, får vel kanskje prøve å se den snart da ;) Ha en fortsatt riktig god kveld :)

    SvarSlet
  2. Den må du bare se, og så fortælle mig hvad du synes. :)

    SvarSlet