lørdag den 15. maj 2010

The strangest thing……..


Jeg er simpelthen gået hen og blevet lidt småforelsket….hihihi. Og det værste er at han slet ikke findes. Måske i virkeligheden en udemærket ting :O)..hahahah (sorry skat).

Har lige læst “Twilight” på engelsk, og hold da op hende Stephenie Meyer kan noget. Jeg husker at jeg hørte P3 en dag – programmet med Sara og Adam. De havde opkald fra tøser der var forelskede i Edward Cullen. Ikke den personificerede( RObert Pattinson), men den fiktive person. Jeg rystede dengang på hovedet og tænkte, sikke en flok smådumme blondiner…høhøh.
Now they are my sister….hahahahha..eller konkurrenter. Jeg er ikke sikker. :O)
Da jeg så havde læst bogen færdig, så jeg filmen…….jeg er IKKE fan af Robert Pattinson, men som Edward……I like faktisk alot.

Det er højst mærkværdigt, men det er sket før. Sidst var det også en vampyr…..måske der danner sig et billede!?
Min “gamle flamme” hedder Lestat de Lioncourt. Jeg kan varmt anbefale at læse om ham i vampyr krønikken, skrevet af Anne Rice.

måtte bare lige op og trække luft. Rejser tilbage til Forks nu, for at finde ud af hvad der mere sker.

1 kommentar:

  1. Slike avstandsforelskelser er deilige du, så lenge de er romanfigurer eller den litt mystiske pappan til et av barna i klassen altså så lenge de er IN YOUR HEAD, IN YOUR HEAD osv he he he. Det lønner seg å holde dem der, det kan jo bli noen av dem i løpet av et langt liv, for tenk så mye litteratur vi kan pløye igjennom he he he. Ha en knallfin weekend.
    Knus

    SvarSlet