onsdag den 1. maj 2013

NT: Ups & Downs

LØBERBØRN!?
Jeg ved det ikke, men de gjorde skisme et godt forsøg i søndags! Her er Alfeprinsessens tid – not bad, når man tænker på at det var første gang :) ( Man har også haft lidt ømme ben siden)

M løb

 

Så kom den første fristelse! Hotdogs

(lånt billede)

…..FØJ! Og jeg havde SÅ dårlig samvittighed bagefter…omg!

MEN……jeg ser det positive i at jeg plumpsede i, for den følelse er fileme en grummer een! Og DEN har jeg IKKE lyst til igen.

 

In all fairness skal det lige siges, at jeg var lidt nede over at skulle stoppe mit job……yes :(…..så gik den ikke længere.
Det har været cool, men desværre slut for nu.

 

Jeg kender ihvertfald een, der nu sidder og tænker “Arrrh, VEN, det nytter jo ikke at hver gang du er nede, så synder du!”. Måske det endda bliver kommenteret ( You know who you are!)
Og nej, VEN, du har fuldstændig ret :) :)……….. Jeg gør det ikke igen!

Efter at være blevet “tømt” i torsdags, gik maven faktisk nærmest helt i stå igen…..:AAAAAAAAAAAAAARGH……indtil jeg tog mig en røvfuld rosiner:D
Lad os bare sige at jeg har begrænset min føjten rundt idag.

 

Jeg glæder mig allerede til min løbetur i morgen – også den senere med ungerne!
Er det ikke fedt??

2 kommentarer:

 1. Så herlig at du synder, da er du jo et menneske du også, dessuten så kan det booste forbrenningen hvis den er for lav på grunn av langvarig for lavt kaloriinntak :-)Dessuten er det bare en liten down, så lenge du ikke blir nede er det ikke farlig :-) lykke til, du er utrolig flink !!!
  klem fra fjellaben

  SvarSlet
 2. Uh dejligt med et fjellabe-kram!

  Jeg er back on track, takket være min synder! :)
  Knus

  SvarSlet