fredag den 26. juli 2013

Skønt, som i….

1 ….. JOFFI! (GOOGLE IT)
Har simpelthen haft nogle fantasiske feriedage med familien.
Først med min “Brother from another mother” – kort, MEGET kort, men som altid top hyggeligt. Vi måtte dog desværre undvære vores faste madplan Trist smiley SÅ nu er vi bagud på taco night. Darn it!
Nå men, dernæst en rigtig hyggelig sammenskudsgrillaften i Galehuset, med en flok tosser. Hvor pokker mon vi finder dem??
In all fairness, må jeg jo nok sige at oversnøvleren denne gang, var mig selv……..hollaop, noget vrøvl jeg kan lukke ud Smiley.

2013-07-24 22.04.23 Mudcake! Skam dig, Martin!….slurp.

2 ….AAAHHHH OG DOG !?
Torsdag ( altså i går)tog hele huset på udflugt med Den gule Brik og dennes søn.
Turen gik  til Gram Slot.

De har marked hver torsdag, med mange forskellige boder – smykker, tøj, malerier, skulpturer og madvarer osv osv…. Til at begynde med tænkte vu,  at vi havde taget fejl af dagene. Der var ingen absolut boder at se, intet marked så vidt øjet rakte. men vi lærte snart, at sådan nogle nymodens markedsfolk holder til indendøre Smiley.
Der var en gårdlænge dedikeret til “marked”…hahahhaa lidt underligt, men not to worry…..vi fik da købt noget alligevel.2013-07-26 10.42.01

En god historie var der også plads til.
Erik Valther, Bronzeskulptør….. dér var en frisk lille historie, han kunne knytte til hans små  (og store) figurer. Forelskede mig da også lidt i en lille sag, men netop denne lille skovtrold er der ingen billeder af på hans side…..øv og grrrr!
Se mere her…. gør det nu! Smiley

2013-07-25 19.52.47 

Kl 20 var det tid til Ghostwalk på slottet.
Der var vel en 25 mennesked ud over os, og en ældre herre som rundviser.

Det startede for så vidt godt nok – den ældre herre talte rigtigt godt for sig, og havde en spændende fortællestil. Vi fandt dog ud af, at der var lidt huller i hans historie.
Bl. a. lagde han ud med at fortælle os at der var flere spøgelser vi skulle møde på vejen gennem slottet.
Det viste sig dog kun at dreje sig om 1 snoldet spøgelse. Den Gale Grevinde Anne Sophie.
Så fra kælder til kvist ……blot 1 spøgelse.
Åh jo, der var da Mord und Totschlag, men der kom ikke flere spøgelser. Pånær måske en stuepige, men hun var blevet sendt videre af kværulanterne (han havde svært ved at sige clairvoyant).
Så igen…tilbage stod vi med 1 spøgelse:/

Det går også op for os undervejs, at han muligvis i er helt ærlig …..
Den ældre herre fortæller os at hun stadig “bor” på slottet, men det hænger dog ikke så godt sammen med fortællingen om,  at hendes sjæl er blevet hentet af Fanden selv, der synes hun var et frygteligt menneske ( jow jow, selv Fanden, syntes det). Hendes krop er der heller ikke, for Vor Herre mente at den var bedst tjent på bunden af havet.

Wth!? Pengene tilbage makker!………………hehehe men nu er vi jo fredelige typer, så vi tog hjem, med aftensolen i bakspejlet, og gav ham en omgang over en kop kaffe istedet Smiley

2013-07-25 21.12.16

2 kommentarer:

 1. Søs - det var Skøøøønt som altid men ALT for kort ja - det bliver bedre i 2015 - har jeg hørt :-)
  Det var da dejligt at madplanen blev lavet om, fordi det betød jo bare at vi havde SUPER sommervejr.
  Tapas og Tacos kan vi jo få på en gråvejrsdag :-D
  Big hugs
  "Brother from another mother"

  SvarSlet
 2. Arj...bliver helt sulten :)

  SvarSlet